Glazenwasserij

Regen en vuil zorgen ervoor dat ramen snel vies kunnen worden. Dat is niet alleen vervelend, het oogt ook onverzorgd en nalatig. Helaas is ramen wassen een karwij waar niet altijd de tijd voor is of die gespecialiseerde apparatuur vraagt omdat het glas moeilijk bereikbaar is. Gelukkig lost DALSA dat snel voor je op. Met onze eigen hoogwerkers komen wij makkelijk bij elk raam aan je gebouw.

Periodiek ramen reinigen

 

DALSA is een glazenwasserij voor zowel professionele als particuliere gebruikers. Wij komen op regelmatige tijdstippen bij je langs voor het onderhoud van je ramen, zowel langs de binnenkant als langs de buitenkant.

Daarnaast kan je eveneens een beroep op ons doen voor het reinigen van het glas van veranda’s, pergola’s en carports. Wij poetsen ook zonnepanelen en dak- en rookkoepels en staan in voor het ledigen en reinigen van dakgoten.

Ramen wassen op hoogte

 

Dankzij ons eigen gamma aan hoogwerkers hebben wij ons gespecialiseerd in glazenwasserij voor ramen op hoogte en op andere moeilijk te bereiken plaatsen. Daardoor zijn wij de ideale partner voor het poetsen van grote glaspartijen in bedrijfsgebouwen.

Wij werken steeds met 100% puur gezuiverd water waarmee we een kristalhelder resultaat leveren. Zo laten we jouw gebouw er steeds weer als nieuw uitzien, hoe complex de poetsopdracht ook is. Meer weten? Neem contact op voor een gepersonaliseerd voorstel!

Nog vragen of interesse in een vrijblijvende offerte?

Ten Eekhovelei 15
2100 Deurne
Openingsuren
ma-vr 06u - 18u
zat 06u - 14u

© Dalsa - BE0477.939.784