Over ons

DALSA is al ruim 20 jaar actief in hygiëne en professionele schoonmaak. Wat begon als schoonmaakbedrijf voor  - voornamelijk -  het poetsen van kantoren, groeide door de jaren heen uit tot één van de referenties in complete schoonmaak voor bedrijven.

Omdat de vraag naar professionele schoonmaak steeds groter wordt, zijn onze activiteiten blijven uitbreiden naar volledig onderhoud en glazenwasserij.  Dankzij onze eigen hoogwerkers kunnen wij vandaag de dak-, gevel- en glasreiniging van de meest architecturaal complexe gebouwen aan.

Wij voeren die werken niet alleen voor je uit, bij ons huur je ook makkelijk zelf een professionele schoonmaakmachine voor je eigen project. Wij hebben een ruim gamma aan hoogwerkers en ook allerhande schoonmaakmachines zoals schrob- en zuigmachines, boenmachines, waterzuigers, hogedrukreinigers en osmosesystemen, zowel in aanhangwagens als in kleinere mobiele systemen.

Wie bij ons huurt krijgt meteen alle ervaring en informatie mee van iemand die elke dag actief is in de professionele schoonmaak. Wij informeren je dus over de juiste machine voor de juiste job. De zaakvoerder komt zelfs graag langs op de werf. Zo ben je zeker van het meest uitgebreide en gepaste advies.

DALSA tilt schoonmaak (letterlijk en figuurlijk) naar een hoger niveau. Wij hebben steeds oog voor veiligheid en detail en maken enkel gebruik van professioneel materiaal om jou een zo goed mogelijk eindresultaat te bieden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismakingsgesprek.

Nog vragen of interesse in een vrijblijvende offerte?

Ten Eekhovelei 15
2100 Deurne
Openingsuren
ma-vr 06u - 18u
zat 06u - 14u

© Dalsa - BE0477.939.784