Schoonmaak

Zoek je een firma voor de professionele schoonmaak van kantoren? Wil je een nieuwbouwproject helemaal gekuist hebben voor jij of je bedrijf erin trekt? Heb je voor je bedrijfs- of appartementsgebouw een schoonmaker nodig voor het reinigen van gangen, traphallen, parkings of ondergrondse garages? Dan is DALSA jouw partner!

Periodieke schoonmaak van kantoren

 

Hygiëne staat hoog aangeschreven in jouw winkel of bedrijfsgebouw. Het zorgt niet alleen voor de beste indruk op je klanten, het is ook noodzakelijk voor het welzijn van je medewerkers. Periodieke professionele schoonmaak hoort daar logischerwijs bij.

Daarvoor doe je een beroep op een ervaren firma als DALSA. Wij staan in voor het reinigen van kantoorgebouwen, poetsen van gangen en traphallen, onderhouden van parketvloeren en het schoonmaken van garages en parkings.

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde firma voor het schoonmaken van je kantoren? Neem vandaag nog contact op met DALSA voor een offerte op maat.

Bijzondere projecten

 

Ook voor bijzondere, eenmalige schoonmaakprojecten ben je bij DALSA aan het juiste adres. Wij specialiseren ons in de volledige reiniging van het gebouw. Zo kan je bij ons terecht voor een grondige schoonmaak bij nieuwbouw of na verbouwing en renovatie. Wij maken je nieuwe kantoor instapklaar!

Daarnaast zijn wij je partner in gevelreiniging voor zowel bedrijven als voor particuliere woningen. Met onze gespecialiseerde hoogwerkers kunnen wij makkelijk elke plek van de gevel bereiken. Jouw pand ziet er nadien weer als nieuw uit.

Tenslotte zorgen wij voor het professioneel ontmossen van daken, opritten en terrassen. De kleine worteltjes van mossen kunnen op daken voor grote schade zorgen. Zeker wanneer jouw dak veel schaduw krijgt heeft het mos alle kansen om verder te groeien en voor scheurtjes in de dakbedekking te zorgen. Regelmatig ontmossen bespaart je op termijn veel geld en zorgen.

Dat geldt ook voor opritten en terrassen. De mossen laten die er niet alleen onverzorgd uitzien, de groene aanslag maakt ze ook glibberig en onveilig bij nat weer.

Contacteer ons nu voor ieder professioneel schoonmaakproject!

Nog vragen of interesse in een vrijblijvende offerte?

Ten Eekhovelei 15
2100 Deurne
Openingsuren
ma-vr 06u - 18u
zat 06u - 14u

© Dalsa - BE0477.939.784