Verhuur

Grote schoonmaakprojecten zoals gevelreiniging, onderhoudswerken op hoogte, dieptereiniging van vloeren, parket en tapijt,… vragen gespecialiseerd materiaal. Bij DALSA kan je alle machines die je nodig hebt voor een professionele schoonmaak huren voor korte of langere termijn.

Schoonmaakmachine huren

 

Elk type onderhoud gebeurt met de juiste machine. Voor schoonmaakprojecten die je slechts jaarlijks (of minder) hoeft te doen is het dan niet interessant om te investeren in zo’n professionele machine. Bij DALSA huur je het onderhoudsmateriaal dat je voor jouw project nodig hebt.

Wij beschikken over een ruim aanbod aan gespecialiseerde machines waarmee je het volledige (jaarlijkse) onderhoud van je pand kunt doen. Zo vind je bij ons schrob- en zuigmachines, waterzuigers, boenmachines voor parket, tapijtreinigers, osmosesystemen en stoommachines.

Maar ook voor het huren van professionele hogedrukreinigers – zowel voor warm als koud water – zit je goed bij DALSA. Bekijk ons online aanbod en neem contact op voor meer informatie.

Maar ook voor het huren van professionele hogedrukreinigers – zowel voor warm als koud water – zit je goed bij DALSA. Bekijk ons online aanbod en neem contact op voor meer informatie.

Werken op hoogte

 

Moet je werken uitvoeren die je niet vanop de begane grond kan doen? Dat is dankzij DALSA geen probleem meer: bij ons huur je snel en makkelijk hoogwerkers (zowel op lichte vracht als op vrachtwagens), schaarliften, spinhoogwerkers, ladders en dakladders. Uiteraard geven we je steeds alle veiligheidsinstructies om het materiaal op de juiste manier te gebruiken.

Hoogwerker huren voor korte of lange termijn? Vraag ons een vrijblijvende offerte en huur makkelijk online.

Nog vragen of interesse in een vrijblijvende offerte?

Ten Eekhovelei 15
2100 Deurne
Openingsuren
ma-vr 06u - 18u
zat 06u - 14u

© Dalsa - BE0477.939.784